Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderlocatie nabij Groningen

Fletcher Familiehotel Paterswolde beschikt over de ideale vergaderlocatie nabij Groningen. Het hotel telt 14 multifunctionele vergaderzalen die in totaal een capaciteit voor 350 personen bieden. Voor elke zakelijke bestemming is er een mogelijkheid: van bedrijfsjubileum tot effectieve brainstormsessie.

Succesvol bijeenkomen

Voor iedere gelegenheid is er een passende zaal bij Fletcher Familiehotel Paterswolde. Zo is er een ruime zaal voor grootschalige presentaties aanwezig. Voor een besloten vergadering zijn er kleinere discussieruimtes. Wanneer u meerdere dagen bijeen wilt komen zijn er lichte werkruimtes ter beschikking. Tevens behoort zakelijk overnachten tot één van de vele mogelijkheden.

De vergaderruimtes zijn onder andere geschikt voor:

 • Vergaderingen
 • Trainingen
 • Presentaties
 • Congres/seminar
 • Beurzen
 • Recepties
 • Evenementen
 • Feesten en partijen
 • Huwelijk
 • Teambuilding

Handig om te weten

Wanneer u gebruik maakt van één van de vergaderzalen van Fletcher Familiehotel Paterswolde, maakt u tijdens uw verblijf gebruik van gratis WiFi door het hele hotel. Het hotel is goed bereikbaar vanaf de snelweg en biedt gratis parkeermogelijkheid voor 150 auto’s. De verschillende vergaderzalen zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur en airconditioning.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden over onze vergaderlocatie nabij Groningen bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Zalen

14 multifunctionele vergaderzalen tot 350 personen - 65 hotelkamers

 

Theater

Tot 220 personen

Cabaret

Tot 150 personen

School

Tot 48 personen

U-vorm

Tot 52 personen

Carré

Tot 60 personen

Diner

Tot 200 personen

Receptie

Tot 350 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant Paterswolde worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

 • SUPpen in de binnenstad van Groningen of op het Paterswolde meer
 • Golven op de driving range van De Golferij in Eelde
 • Spiegelen met paarden op Hippisch Centrum Eelde
 • Outdoor parcours over het hotel terrein

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via
0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Foto's en video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.