Familiehotel Paterswolde nabij GroningenGelegen aan het Paterswoldsemeer

Boek een kamer

Over het hotel

Welkom bij Fletcher Familiehotel Paterswolde in Paterswolde

Met meer dan 125 jaar historie staat Fletcher Familiehotel Paterswolde garant voor een ontspannen verblijf. Niet alleen het hotel heeft veel te bieden maar ook de omgeving. Diverse wandelingen zijn in kaart gebracht en leiden u vanuit het hotel door het prachtige Drentse en Groningse landschap. De ligging, net onder de rook van Groningen, is een grandioze uitvalsbasis om de bruisende stad Groningen te ontdekken. Zelfs op de fiets is de binnenstad snel en makkelijk te bereiken.

Hotel met historie

Het hotel heeft een rijke geschiedenis die u hier ook zeker gaat ervaren. Het hotel beschikt over comfortabele kamers, een sfeervolle brasserie waar u geniet van heerlijke à la carte gerechten en een Health Club. Hier kunt u ontspannen in het binnenzwembad, sauna, Turks stoombad en solarium of sporten in de fitnessruimte. Ook voor vergaderingen, congressen of andere bijeenkomsten heeft Familiehotel Paterswolde alle ingrediënten in huis om het tot een succesvolle en inspirerende bijeenkomst te maken.

Nabij Groningen

Fletcher Familiehotel Paterswolde is gelegen onder de rook van Groningen, een stad die een bezoek meer dan waard is. Beleef de stad Groningen, rijk aan cafés, markten, theaters en musea. Zoekt u liever de natuur op? Ontdek dan het schitterende Drentse en Groningse landschap te voet of per fiets. Het Paterswoldsemeer is de ideale plek voor waterrecreatie.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.